Zondagochtend 11 november namen bijna 100 turnsters en turners van Sine-Cura en Turnoss uit Oss deel aan het recreatieve springtoernooi in Heeswijk-Dinther. Tijdens dit toernooi streden 20 team, waarvan 7 van Sine-Cura, in vier verschillende leeftijdscategorieën op de toestellen mini trampoline, plankoline kast en lange mat om de eerste prijs.

Het in grote getalen aanwezige publiek heeft deze ochtend kunnen genieten van onder andere koprollen, radslagen, op lange mat, hurksprongen over de kast met plankoline en skatesprongen, streksprong hele draaien en salto’s gemaakt uit de mini-trampoline.

In de jongste categorie, de 5 en 6 jarige, waren er vier team waarvan een van Sine-Cura. Dieke, Izzy, Joes, Liz, Lizzy en Sjors gingen na de drie toestellen met een totaal van 23,93 punten met een eerste prijs naar huis. Bij de 7- en 8-jarigen mochten van Sine-Cura Bo, Fieke, Karlijn, Ilsa en Isis de eerste prijs in ontvangst nemen met 25,96 punten. Floortje, Iris, Kristel en Lin hadden geluk zij werden knap 4e maar kregen toch een mooie beker. Dit omdat er in deze leeftijdscategorie zoveel teams in waren geschreven. Ook bij de 9 en 10 jarige ging het goud naar Sine-Cura. Ellis, Juul, Lieke, Tesse en Wies wisten een keurig puntentotaal van 25,26 bij elkaar te turnen.

Alle deelnemers gingen met een mooi diploma en een herinneringsmedaille naar huis. De organisatie kijkt terug op een geslaagde ochtend en bedankt alle vrijwilligers en trainsters.

Springtoernooi 11-11-2018

Springtoernooi 11-11-2018

Springtoernooi 11-11-2018